اخبار دانشگاه
1401/3/8 یکشنبه
معرفی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مرکز خلخال
با حضور مقامات استانی و شهرستانی دکتر نوروزی به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور خلخال معرفی شد.

.

تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز خلخال و واحد گیوی

🔵 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز خلخال
با حضور دکتر نظری نماینده مردم شریف خلخال و گیوی در مجلس شورای اسلامی،
دکتر خوش‌طینت رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل، حاج آقا علی نسب سرپرست دفتر نهاد رهبری در پیام نور استان، فرماندار محترم شهرستان خلخال و جمعی از مدیران ستاد استان و همکاران علمی و اداری مرکز برگزار گردید.

🔴 دکتر نظری نماینده مردم شریف خلخال و گیوی در مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی با اشاره به ظرفیت بالای شهرستانهای خلخال و گیوی بر ارتقای و تقویت آموزش عالی شهرستان تاکید کردند.

🔴 در این مراسم دکتر خوش طینت رئیس دانشگاه پیام نور استان با معرفی دکتر نوروزی به عنوان سرپرست مرکز از زحمات آقای دکتر نظیری در زمان تصدی ریاست مرکز خلخال و واحد گیوی تشکر و قدردانی کرد و برای هر دو بزرگوار آرزوی موفقیت نمودند.

🔴 گفتنی است دکتر ثوراله نوروزی داودخانی، استادیار رشته زبان و ادبیات فارسی مرکز خلخال می باشد و سابقه مدیریت دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل و خلخال را دارد.