میان ترم نیمسال دوم

تشریح برخی از دستاوردهای معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور برخی از مهمترین دستاوردها و اقدامات آموزشی دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دکتر شجاعی فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به برخی دستاوردهای دانشگاه در دو سال اخیر اظهار داشت: دانشگاه پیام نور برای اولین بار رتبه اول برگزاری آزمون های الکترونیکی و همچنین رتبه اول در برگزاری متمرکز آزمون های پایان نیمسال در کشور را بدست آورد.

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره چابک سازی حوزه آموزشی اظهار داشت: در حوزه چابک سازی اقداماتی زیادی صورت گرفته که برخی از آنها شامل واگذاری آزمون های متمرکز زیر 10 نفر به اساتید و کاهش آزمون های متمرکز، افزایش تدریجی تفویض اختیار به استانها، تسهیل انتقال از سایر دانشگاه ها به مراکز دانشگاه پیام نور، کاهش زمان صدور دانشنامه به ساعت در صورت مراجعه متقاضی دریافت دانشنامه حضوری، جلوگیری از چاپ دانشنامه های تکراری بعد از 30 سال از طریق تعریف دانشنامه های صادر شده در سیستم گلستان و صدور پیغام خطای تکراری بودن درخواست، جدید می باشند.

وی به تفاهم ها نامه های دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه هایی در حوزه درآمدزایی و معرفی دانشگاه صورت گرفت که شامل انعقاد تفاهم نامه با سازمان نظام پرستاری کشور  برای اخذ مجوز دانشگاه در ورود به حیطه آموزش های غیر رسمی در حوزه سلامت، انعقاد تفاهم نامه با وزارت جهاد کشاورزی، انعقاد تفاهم نامه با سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون های کنکور سراسری و آزمون های برون سازمانی و انعقاد تفاهم نامه با مرکز آموزش مدیریت دولتی برای مشارکت در برگزاری دوره های کوتاه مدت بوده است.

شجاعی فرد همچنین تصریح کرد: اخذ مجوز 147رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد، بررسی بیش از 2800 درخواست رشته از سوی مراکز و واحدها در سامانه hes )) توسعه رشته آموزش عالی از 31  استان  در کلیه مقاطع تحصیلی، آمایش رشته محل های دانشگاه، ساماندهی اعضای هیأت علمی و مدرسین مدعو در سراسر کشور، حذف آزمون های مترکز برای کلاسهای دارای ده دانشجو و کمتر در سراسر کشور برخی دیگر از اقدامات این معاونت بوده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور درباره رشته های محل های کارشناسی دانشگاه گفت: امسال تعداد رشته محل های دانشگاه با آزمون سراسری کنکور 117 رشته و تعداد رشته محل های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی 5238 رشته می باشد.

وی همچنین اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته از وزارت علوم و شورای عالی گسترش 155 رشته جدید کارشناسی صادر شده است.

دکتر شجاعی فرد در پایان تصریح کرد: بسیاری از رشته های جدید مقطع کارشناسی دانشگاه، کاربردی و بر اساس نیازهای روز جامعه می باشد.