پژوهش و فناوری

رصد هلال ماه مبارک رمضان در رصدخانه دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل، ۲۴ فروردین 1400
شامگاه دیروز تیم رصد دانشگاه پیام نور استان اردبیل موفق به رصد هلال ماه مبارک رمضان شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این برنامه که تنی چند از علاقمندان نجوم شرکت داشتند تیم رصد دانشگاه پیام نور استان اردبیل موفق به استهلال کامل هلال ماه مبارک رمضان 1400 گردید.

گفتنی است رصدخانه دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل که در سال 1397
با هزینه بالغ بر یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال به صورت رسمی افتتاح شد، قابلیت چرخش 360 درجه و مشاهده اجرام آسمانی را دارد.

رصدخانه دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل، اولین رصد خانه استان است که با ظرفیت مناسب، امکان رصد حلول ماه در مناسبت های مختلف، انجام تحقیقات و پژوهش های نجومی توسط محققان، برگزاری دوره های آموزشی مقدماتی و پیشرفته نجوم و بازدید عموم را داراست.