فرهنگی، دانشجویی

طی مراسمی از قهرمانان و مدال آوران دانشگاه پیام نور استان اردبیل تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن میلاد پربرکت پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت و هفته تربیت بدنی از قهرمانان و مدال آوران دانشگاه پیام نور استان اردبیل تجلیل شد.

در این نشست که به صورت سراسری و مجازی با حضور ریاست عالیه دانشگاه پیام نور و مدیران و کارشناسان تربیت بدنی با قهرمانان و مدال آوران دانشگاه برگزار شد، دکتر زمانی؛ رئیس دانشگاه پیام نور کل کشور این دانشگاه را بستر مناسبی برای ادامه تحصیل قهرمانان ورزشی دانست و گفت: حفظ آمادگی قهرمانان ورزشی نیازمند صرف وقت برای تمرینات و فعالیت مداوم است که ممکن است امکان تحصیل حضوری را از فعالان ورزشی بگیرد و دانشگاه پیام نور به دلیل ماهیت ویژه آن و برگزاری کلاس های درس به صورت الکترونیکی می تواند بستر بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل قهرمانان ملی کشور باشد.

در ادامه برنامه از قهرمانان استان اردبیل تجلیل شد.
ردیف نام و نام خانوادگی رشته
1 فاطمه مرادی ووشو