فرهنگی، دانشجویی

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل

در این مسابقه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل و با همکاری موسسه فرهنگی ورزشی شهدا و با استقبال کم نظیر اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد، دکتر فدائیان رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و شرکت کنندگان در مسابقه اظهار داشتند: فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه مخصوصا مسابقات ورزشی از اولویت های دانشگاه پیام نور می باشد ایشان با بیان اینکه امیدوار هستند با پایان یافتن شرایط کرونایی، دانشگاه به روزهای اوج خود در حوزه های ورزشی باز گرددبرای شرکت کنندگان آرزوی وفقیت در تمام عرصه های زندگی کردند.

در این مراسم، جناب سرهنگ عیدی، رئیس مرکز کنترل و پیشگیری نیروی انتظامی اردبیل به بیان نکاتی در رابطه با وظایف نیروی انتظامی پرداختند.

در ادامه شرکت کنندگان در مسابقه به رقابت پرداختند.

جوایز نفرات برتر طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اهدا شد.

نفرات برتر
  1. مهدی سعیدی